Over ons

In december 2003 ben ik begonnen met een cursus Gel nagels, gewoon als hobby en om mijn eigen nagels te behandelen.

Al snel kreeg ik heel veel vrienden/kennissen ; over de vloer om van hun nagels juweeltjes te maken. Dit werd meer dan een hobby en in 2004 volgde ik een cursus Acryl nagels die ik spijtig genoeg heb moeten stoppen door allergie.

Mensen zijn tegenwoordig meer met hun uiterlijk bezig, ook mooie nagels horen hierbij. Dus mijn klein kamertje in huis werd al snel te klein om de vele Nail art potjes, de vele kleurengels op te bergen ook aan huis gaan werd moeilijker door het te grote aanbod.

Dus na 3 jaar in bijberoep te werken was ik er klaar voor om zelfstandig te worden. In december 2006 opende ik mijn nagelstudio Perfect Nails  in Erembodegem waar ik ook afkomstig van ben. Op korte tijd kreeg ik  veel klanten, waarvan er nog heel veel na zoveel jaren trouw om de 3 a 4 weken terug komen.

Nagels bewerken, versieren is nog steeds mijn passie daarom volg ik ook nog heel veel cursussen nail art of andere technieken. Maar , stiekem was een groothandel, opleidingen geven toch nog mijn ultieme droom.

Deze kan ik nu waarmaken te Blankenberge als verdeler voor het merk D’or Nails en voor veel Professionele nagelstylisten niet onbekend.

Ook voor mooie verzorgde nagels kan u in Blankenberge terecht.

Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen in Erembodegem of in Blankenberge.